Havetraktorvogne

Gør arbejdet lettere med en praktisk og holdbar havetraktorvogn

UDSOLGT

Havetraktorvognen kan klare opgaver på gården, i haven, i parken, i skoven og på kirkegården – kun fantasien sætter grænser. En havetraktorvogn er perfekt til f. eks. transport af haveaffaldet. Du kan også bruge den til transport af tunge ting, som du ellers skulle have kørt med i trillebør eller have slæbt på. En havetraktorvogn er med andre ord praktisk, nem at have med at gøre, funktionel og slidstærk!

Mål på lad: Bredde: 90 cm – Højde: 30 cm – Længde: 150 cm – Læssehøjde: 40 cm

Mål på hele vognen: Bredde: 92 cm – Højde: 70 cm – Længde: 217 cm – Læssehøjde: 40 cm

Havetraktorvognen har en lav læssehøjde på blot 40 cm, hvilket gør dit arbejde nemmere, når den skal læsses.

Havetraktorvognen har aftagelig bagklap, og hele kassen har en smart tippe-funktion. De 2 funktioner giver dig en lettere af- og pålæsning.

Havetraktorvognen kan naturligvis bruges med stor succes på jævnt underlag. Med denne vogn får du et ekstra plus, da den også er god på ujævnt underlag.

Havetraktorvognen er udstyret med kraftige og bredde luftgummihjul, der bidrager til stabilitet i selv ujævne og bløde terræner som f. eks. skov.

Luftgummihjulene er monteret på rigtige kuglelejer, hvilket giver lang levetid, så man kan have vognen i mange år uden vedligehold.

En havetraktorvogn kan bruges til meget, og den skal kunne klare tunge transportopgaver. Den skal kunne holde i mange år. Derfor er havetraktorvognen gennemtænkt mht. styrke og stabilitet.

Køb ikke din vogn for simpel. Dine behov vil måske ændre sig, når du finder ud af, hvor anvendelig en havetraktorvogn er. Man fortryder aldrig, at man fra starten har købt en solid havetraktorvogn. En solid havetraktorvogn er den bedste investering.

Hjulene er monteret på en kraftig gennemgående 25 mm aksel. Det giver en stabil konstruktion og lang levetid.

Understellet er fuldsvejset og galvaniseret jern. Kassen er lavet i vandfaste træplader med en fuldsvejset og galvaniseret jernramme. Den galvaniserede konstruktion sikre modstandsdygtighed og beskytter imod rust.

Havetraktorvognen er designet og produceret i Vestjylland.

Passer til stort set alle havetraktor, inkl. havetraktorer med frontmonteret klipper. Vælg blot mellem gaffelkobling eller kuglekobling.
Kontakt mig, hvis du er i tvivl, om den passer til din havetraktor.

Gaffelkobling

Kuglekobling

Levering

Havetraktorvognen kan afhentes hos Mikaels Stål og Design – Tryk her for ruteplan.

Havetraktorvognen kan sendes med fragtmand til hele Danmark. Kontakt os for at høre pris på levering.

Pris inkl. moms

Havetraktorvogn inkl. gaffelkobling eller kuglekobling: 4.000 kr.

Gittersider: 499 kr.

Ekstra gaffelkobling eller kuglekobling: 299 kr.

Mulige tilkøb

Gaffelkobling og/eller kuglekobling
Når du køber en havetraktorvogn, vælger du, om det skal være med kuglekobling eller gaffelkobling. Skifter du havetraktoren ud, passer havetraktorvognen sandsynligvis også på den nye havetraktor. Men skulle du senere få brug for en anden slags kobling, er det blot 2 bolte, som skal skrues af for at skifte. Derfor er det muligt at tilkøbe kuglekobling eller gaffelkobling.

Gittersider
Alt efter, hvad man laver, kan det være praktisk med lave sider på 30 cm eller ekstra høje sider (30 cm + 50 cm). Når man skal køre med f. eks. haveaffald, grene, hæk-afklip mv., er det rart at have nogle højere gittersider. Til gengæld kan det til andre tider være praktisk med lave sider, når noget tungt skal læsses. Du har mulighed for at tilkøbe gittersider. Mikaels Stål & Designs gittersider giver stor fleksibilitet. De løse sider sættes let ovenpå havetraktorvognens faste sider, og de afmonteres naturligvis også let igen. På- og afmontering sker uden brug af værktøj. De faste sider i træ er 30 cm høje. Gittersiderne er 50 cm høje, så der i alt bliver 80 cm høje sider.

Har du flere spørgsmål vedr. Havetraktorvogn?

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på post@mikaelsstaalogdesign.dk eller via min kontaktformular.

Scroll til toppen