Specialfremstillinger

Unikke specialløsninger i stål

Specialfremstillede ting i stål

Ideen starter hos kunden og videreudvikles hos mig som smed
Hos Mikael Stål & Design tilbyder jeg unikke specialløsninger i stål, rustfri stål og aluminium. Løsningerne laver jeg helt efter dine egne ideer og mål. Med en baggrund som smed har den helt rette erfaring til at hjælpe dig.

Reparationsopgaver og forbedringer af noget eksisterende
Som du kan se på eksemplerne under ”tidligere opgaver”, har jeg lavet lidt af hvert. Der er opgaver, som har løst praktiske problemer, alt fra staldinventar til udstyr til lystsejler. Der er også opgaver, som har et mere designmæssig præg, som f. eks. sofabord.

Tænker ud af boksen
Jeg nyudvikler også sammen med mine kunder. F.eks. har jeg sammen med en kunde udviklet en efterharve til kartoffelhypper for økologiske drift. Han må naturligvis ikke sprøjte sine kartofler, men ville gerne have fjernet ukrudt på kartoffelkammen. Kunden havde ideen, jeg lavede et udkast, og sammen nåede vi til det færdige resultat.

Har du en opgave, som skal laves på stedet, kommer jeg gerne til dig med mit grej.

Jeg har det meste nødvendige værktøj med, og jeg kan løse både svejse, skære og lette bukke opgaver hos dig.

Jeg glædes ved at løse opgaver af enhver praktisk art. Har du en ide til noget, du mangler i stål, kommer jeg gerne med et løsningsforslag.

Jeg inspireres af ting jeg ser på min vej eller ting, som ikke virker optimalt. Engang imellem får jeg bare en ide, som så må ”ud i fingrene”, som jeg kaldet det, når ideerne skal prøves og en prototype fremstilles.

Jeg kommer på mange ideer, og det giver mig glæde, at kunne finde gode løsninger. Derfor er mottoet for Mikaels Stål og Design – ”Din opgave – min glæde”. Når jeg ser noget, som ikke fungere optimalt, går min hjerne straks i gang med at udtænke en god løsning.

Om mig

Jeg hedder Mikael Hvergel er født i 1975, gift med Dorte i 2002 og far til to drenge. Jeg er opvokset på en gård i Vestjylland, hvor jeg fra en tidlig alder fik lov at hjælpe til. Noget jeg senere er blevet meget taknemmelig for, for det har givet mig en viden om mange forskellige ting.

Jeg er udlært traktormekaniker, men har over 20 års erfaring i at arbejde med stål, rustfri stål og aluminium. Derudover har jeg en kreativ åre, som gør at jeg tit får ideer både til praktiske løsninger på helt dagligdags udfordringer, men også af den mere kreative og designmæssige type, som f.eks. et lille sofabord mellem 2 lænestole til en kop kaffe foran brændeovnen. Se også afsnittet om tidligere opgaver. Jeg nyder simpelthen at løse opfinderopgaver af enhver art.

Vi bor på en nedlagt landejendom ca. 10 km nord for Skjern i Vestjylland. Det er også her jeg har mit smedeværksted, hvor jeg går og løser diverse opgaver for hvem, der nu lige ønsker det. Dvs. også for dig.

Scroll to Top